Dorota Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Tak, półtora. Obawiam się, że 1 saszetka to może być za mało... Cytuj
zebcia Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Dziękuje już dokupiłam i zaraz się biorę za te bułeczki 🙂 Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Przepis bardzo udany. Pierwsze bułeczki, które mi wyszły to własnie z tego przepisu. Cytuj
Natalia444 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ciekawy przepis, zawsze byłam przekonana, że do bułek nie dodaje się jajka..ale muszę wypróbować! Uwielbiamy jeszcze ciepłe pieczywo z masłem:) No i bez chemii to kolejny atut! Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ostatnio zrobiłem słodkie bułeczki z brzoskwiniami właśnie z ciasta drożdżowego - jak przepiszę to wrzucę na forum Cytuj
Lena88 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 koniecznie wypróbuję! macie jakieś zdjęcia? Cytuj
Adelka Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Wypróbóje ten przepis. Ostatnio robiłam bułeczki, ale z dodatkiem mąki owsianej i miały taki dziwny gorzki posmakm zastanawiam się czy to wina samej mąki owsianej czy tego, że ciasto zamrażałam i odmrażałam :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.