agadir Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 witam 8) ciesze się że znalazłam te forum i hce przy okazji polecić wam stronkę z przepisami. www.klubsmakoszy.prv.pl Cytuj
hana144 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 bardzo sie ciesze ze trafilam na te stronke nie mam wprawdzie pojecia o gotowaniu ale moze sie tu zmobilizuje:)bardzo bym chciala dlatego prosze o wsparcie jakimis latwymi(na razie)przepisami i instrukcja jak je zrobic:)heh :D naprawde chce sie nauczyc trzymajcie kciuki:) Cytuj
arabika Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 WITAJ :D Na pewno znajdziesz tu dużo interesujących i łatwych przepisów w sam raz na dobry początek :D . Jeśli chodzi o Twoją prośbę o kassate to mam taki przepis z gazety co prawda nigdy go nie robiła więc trudno mi go polecać i nie chciałabym wpuści Cię w” malin” .Jeśli jednak chcesz mogę go podąć,ale z drugiej strony jesli to są Twoje poczatki w kuchni to moze lepiej zacząc od wypróbowanych przepisów Pozdrawiam :-) Cytuj
hana144 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tak sa to moje poczatki ale kasate zrobie jeszcze z mama:) wiec jesli mozesz to podaj mi ten przepis hehhe zobacze co z tego wyjdzie:) dziekuje bardzo i pozdrawiam:) Cytuj
arabika Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dzis jak znajde chwilke czasu postaram się wysłać przepis na prywatne wiadomości .Pozdrowienia :D Cytuj
Jamaica Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witaj Agadir! Też jestem tu od niedawna, ale zapewniam, że napewno nie pożałujesz,że tu trafiłaś :D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witajcie agadir i hana 144 i życzę wam samych udanych wypieków i głowa do góry to nie jest takie trudne. :-) :-D :D :D Pozdrawiam serdecznie Cytuj
adminweb Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Kuchnia to dusza człowieka Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wtajcie!! Miłego pitraszenia razem z nami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi