Gość Mirra Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Miałam okazję po praz pierwszy spróbować kuchni molekularnej... wczesniej tylko słyszałam samo hasło. W zasadzie udało mi się to przypadkiem przy okazji ostatnich targów ślubnych w kielcach. Siedziałam sobie przy stoliku i dzielnie wypełniałam kupon konkursowy i pan mistrz zaczął pokaz - na tym stoisku właśnie - widac było po minach ludzi że pierwszy raz to widzą :mrgreen: no to załapałam się na drinka bezalkoholowego, na rybę, na drób i coś jeszcze co nie wiem czym było :neutral: Miałyście okazję kiedyś to jeść? Cytuj
kondi Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 słyszałam tylko o tym ,kiedyś był program w telewizji ...ale nie próbowałam . I jak smakowało ? Cytuj
szyszka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Właśnie dzisiaj w Kawie czy herbacie były przyrządzane przekąski w ciekłym azocie. Czego to ludzie nie wymyślą,dla mnie kuchnia musi być tradycyjna.Lubie nowości ale nie aż takie o milion lat do przodu.Dla mnie kuchnia musi mieć swoje ciepło rodzinne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi