Stokrotka Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 0,5 kg karkówki bez kości 1 papryka czerwona 2 ząbki czosnku 1 mała cebulka 1 słoiczek (dżemowy) cukinii a la ananas lub puszka ananasa sól pieprz biały pieprz ziołowy papryka słodka Karkówkę pokroić w plastry. Do naczynia żaroodpornego wlać trochę wody (tak żeby przykrywała dno). Wkroić 1/2 cebuli, i ząbek czosnku i 1/2 papryki. Ułożyć plastry mięsa, posypać przyprawami według uznania. Na wierzch skroić resztę cebulki, czosnek i paprykę. Całość przykryć cukinią a la ananas. Polecam i życzę smacznego :) Cytuj
sylwuśka Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Stokrotka a ile czasu dajesz takiej karkówce ?? Cytuj
Stokrotka Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zapomniałam dopisać. Piekłam ją około 1,5 godziny w 180 st. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.