minia51 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Eluniu, wracaj szybko do zdrowia! Pozdrawiam. Cytuj
apsik Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Dziękuję bardzo za troskę,już mi troszkę lepiej...tylko zaraziłam syna i od dziś ma wolne od szkoły. Pozdrawiam wszystkich i też życzę zdrówka. Cytuj
apsik Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Upiekłam poduszki już dwa tygodnie temu ,ale tak jakoś schodziło i dopiero teraz dodaję komentarz-ciasto szybkie i bardzo dobre-taki murzynek z serem. Dałam tylko za dużo budyniu bo cały -a ser miałam z wiaderka ale dość ścisły więc wystarczyłaby łyżka-dlatego ser w cieście był jak dla mnie ciut za twardy. Jednak to tylko moje niedopatrzenie-ciasto polecam. Cytuj
mart Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Elu bardzo sie ciesze ze Ci smakowalo, bardzo dobrze ze piszesz o tym budyniu, cenna uwaga dla innych, niestety konsystencja serow jest rozna, nie polecalam zadnego konkretnego bo nie mieszkam w kraju i podanie marki tutejszego nie ma najmniejszego sensu, ser z ktorego robilam to ciasto nie byl zbity i wtedy opakowanie budyniu okazalo sie iloscia idealna. Cytuj
andy8 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Elunia fajne podusie upiekłaś zdolniacho :-( Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mnie wyszedł zakalec :-( Jakoś nie umiem się dogadać z piekarnikiem :-D Nie poddaję się jednak i będę jeszcze próbowała :D Cytuj
mart Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Katarzyno bardzo mi przykro,szkoda, pozdrawiam! Cytuj
mart Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 tym razem nie bawilam sie w wyciskanie sera tylko poprostu lyzka rzucalam po ciescie i pozniej rozmazalam w esy floresy, polecam :-P Cytuj
figiel Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wygląda pięknie !!!! Szkoda napocząć :-P .....mozna oczami jeść :-P .. Cytuj
mart Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzieki dziewczyny :-P moj maz jak zobaczyl ciasto to zapytal : a co to za arcydzielo :-P zawsze zeby sobie ulatwic zadanie mozecie zrobic poprostu ciasto jak na murzynek (kazdy ma jakis swoj sprawdzony) i wmieszac w niego ser+budyn+cukier puder, polecam np ten bo z niego juz robilam i bardziej expresowego murzynka nie ma a wychodzi super z dodaniem sera to juz zupelnie inne ciasto https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...amp;hl=murzynek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi