andy8 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Halinko śliczne-super masz Halinko foremki te z mikołajem,gwiazdą betlejemską :) 1 Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witaj Halinko! Ciesze sie ze wyprobowalas moj przepis i pierniczki smakuja. Musze przyznac ze masz super foremki, ja szukalam ale nie moge trafic. Chce powiedziec ze ja juz pieklam pierniki z 3 roznych przepisow, wczoraj pieklam jeszcze z innego .Mysle ze ten przepis podam innym razem Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Sprawdzałam pierniki w zamkniętych pojemnikach i w puszce, one nie twardnieją, są nadal bardzo miękkie, bardzo smaczne i dlatego polecam. Pozdrawiam Cytuj
sowa55 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam:> Czy one strasznie twardnieja po upieczeniu? mam ochote je zrobic jutro ale do świat tylko kilka dni:> Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Te pierniczki mozna powiedziec ze wogole nie twardnieja, sa bardzo delikatne i miekkie. Proponuje szybciutko upiec, gdyz ciasto musi stac dobe. Goraco zachecam. Mysle ze nie pozlujesz. Pozdrawiam. Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jeszcze jedna uwaga , trzeba uwazac by je za bardzo nie wysuszyc w piekarniku.Piec tak jak napisalam , ale kazdy zna swoj piekarnik. Cytuj
sowa55 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 dziękuje za odpowiedź:-D narazie upiekłam placek piernik a ten przepis wypróbuje po świętach:> Cytuj
Gość gosiaa99 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Swietnie wam sie upiekly!:) Przepis zapisany :) [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi