Gość dalutka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 ...Kiedyś piekłam te ciastka , nawet miały dobry smak.... czy ma ktoś może dobry sprawdzony przepis na nie... Cytuj
mart Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pytanie powinno zostac zadane w dziale "gielda przepisow" ale to tak na marginesie, tutaj jest przepis https://wielkiezarcie.com/recipe9013.html Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja sie pokusilam na te amerykany. Na probe upieklam z 1/4 porcji i wyszlo mi 20 szt, z tym ze na jedno chiacho dawalam jedna lyzke masy.Pychaaaa Cytuj
Janka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kiedyś je robiłam i mam jeszcze zdjęcie Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Temat jest już na swoim miejscu, pozdrawiam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi