ManiekStryj Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Cześć jestem Dawid Mam 15 lat jestem z Ostrowca Św i od pewnego czasu kręci mnie Kuchnia gotowanie Robienie przedziwnych potraw i ogólnie Myślę iść dalej w Tym kierunku. Znalazłem to forum i postanowiłem Zapisać się do tego grona ludzi którzy mają jakieś przepisy i pomysły związane z Kuchnia Pozdrawiam Wszystkich i myślę że się dogadamy i zrozumiemy Cytuj
k@sia Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witaj Dawidzie:) Kolejny nowy i młody nabytek w naszym gronie :mrgreen: Na pewno znajdziesz tu masę sprawdzonych i naprawdę dobrych przepisów :grin: A i atmosfera na forum zachęca do częstych odwiedzin :grin: Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dawid, lepiej trafić nie mogłeś!. witam Cie i życzę miłej lektury. Cytuj
ManiekStryj Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 No aż miło musze jeszcze tylko troszeczkę ogarnąć forum i będzie wypas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi