Gość dalutka Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Często słyszę o tej potrawie, ale jej jeszcze nigdy nawet na oczy nie widziałam... CO TO TAKIEGO? :) i jak się ją przygotowuje? Cytuj
sylwuśka Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wpisz w daniach gównych w wyszukiwarce - lazania i wyskoczą Ci różne przepisy. Ja dziś robiłam lazanie na obiad. Jest to potrawa przekładana makaronem - płatami, warzywami, mięsem mielonym i sosem beszamelowym lub bolońskim. Zapieka się ją w piekarniku można dodać ser żółty. Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 ...nie mogłam znaleźć tego przepisu, a po wpisaniu swojego postu same pokazały mi się podobne tematy.... muszę ją kiedyś wypróbować ... Cytuj
sylwuśka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dalutka wypróbuj, bo naprawdę warto :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi