teresap Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dziękuje moje Panie za miłe słowa i bardzo się cieszę Kingo że nie zawiodłam POZDRAWIAM :D Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Szczerze potwierdzam że Terenia podaje bardzo dobre przepisy i inne osoby również. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
teresap Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 INA bardzo mnie zawstydzasz, :) ślicznie dziękuję Pozdrawiam Cytuj
figiel Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 A ja mam pytanie :) ...czy mozna dać mus ze słoika zamiast jabłek ? Cytuj
teresap Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 "Figiel" wydaje mi się że tak, tylko nie wiem jak to rozłożysz, bo jabłka jak zetrzesz to posypujesz a mus ? Spróbuj Cytuj
figiel Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Ciasto grzechu warte :) ..... pyszne i wilgotne ,a smak chałwy mmmmmnniiiaammmm. Dałam mus ze słoika i nie było problemu z rozprowadzeniem na wiórkach .Dziekuję za przepis i goraco polecam !! ps. do polewy użyłam mniej tłuszczu i cukru ,a chałwy 10 dkg. Cytuj
jgust Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Po takich komentarzach trudno nie upiec tego pysznego ciasta.Szukałam coś nowego i znalazlam.Dziekuję Teresko,jesteś "wielka".Pozdrawiam. Cytuj
ali Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 ja też planuję upiec na święta, już nawet zakupiłam jabłka i chałwę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi