KIKI Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 witam przerzuciłam całe fory o hobby i nie znalazłam nic o biżuterii no to zaczynam, może ktos sie do mnie przyłączy :) Cytuj
figiel Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witaj :mrgreen: ! Ewo bardzo ładna biżuteria ,rozumiem ,ze to Twoje dzieło :D ....oba kompleciki śliczne .Gratuluję zdolnosci :) . Pozdrawiam ! Cytuj
k@sia Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 cudowna biżuteria, szczególnie pierwszy komplet :) Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jak to jest miło że wsród nas jest dużo osób artystycznie uzdolnionych. Dziękuję za pokazanie swoich prac i gratuluję pięknego ich wykonania. Cytuj
As76 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 śliczna biżuteria. Mam ochotę też coś porobić z tej dziedziny,aleczasu brak i jakoś tak boję się zacząć... Cytuj
Gość chomik77 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Moja żona kiedyś sprzedawała taką ręcznie robioną biżuterię, ale aktualnie już się w to nie bawi. Cytuj
basga Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 a mnie się spodobały te fioletowe kolczyki. Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mi też :mrgreen: bo ja bardzo lubię ten kolor ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi