ewa42 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Robiłam pierwszy raz piłkie z masa marcepanowa i taki efekt wyszedł:?) Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Bardzo pomyslowo. Piekny torcik Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna86 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Też zrobiłam coś podobnego:) Piłka na torcie była robiona w misce o podstawie ok4cm więc szesciokaty i pieciokaty maja boki ok. 1.5cm;) i ciezko sie wycinalo z biszkoptu miekkiego idealne ksztalty;] Cytuj
Gość iwona93 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Można prosić o przepis na taki świetny tort? :wink: Cytuj
Libercio Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Również poproszę o przepis na powyższy tort - bardzo mi sie podoba i z przyjemnością - jeśli będzie to prosty przepis - go zrobię. Pozdrawiam [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi