Gość mat Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Składniki: 6 ugotowanych ziemniaków paczka mrożonego szpinaku w liściach lub świeży szpinak 1 duża cebula 4 ząbki czosnku pół łyżeczki mielonego białego pieprzu sól olej Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szpinak rozmrozić. Czosnek posiekać. Cebulę pokroić w plastry i zeszklić na oleju. Szpinak wymieszać z cebulą, czosnkiem, solą i pieprzem. Naczynie do zapiekania wysmarować tłuszczem i na dnie ułożyć warstwą ziemniaków, skropić je olejem, położyć szpinak, wyrównać powierzchnię i położyć pozostałe ziemniaki, skropić olejem i wstawić do nagrzanego piekarnika. Zapiekać 20 minut w 200st. Znalazłem ten przepis https://www.eko-food.pl mają dużo innych fajnych przepisów. Polecam! Cytuj
psyche Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Bardzo ciekawy przepis! Dziś chyba skorzystam z niego:). Cytuj
psyche Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Polecam gorąco! Smakuje rewelacyjnie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.