psyche Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Często robię to danie jak muszę zjeść coś na szybko: mojego autorstwa:) - makaron jaki kto lubi, polecam grubszy, - pieczarki, - cebula, - śmietana, - sól, - koperek suszony. Makaron gotujemy. Pieczarki smażymy z cebulą (ok. 10 min), solimy, zalewamy śmietaną i przyprawiamy koperkiem. Ugotowany makaron podajemy na talerz, polewamy sosem. Smaczego! Polecam:). Cytuj
lumdog Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 podbijam :) dawno nie jadłem takiego makaronu, aż kurczę ślinka cieknie na samą myśl. fajnie można by było podkręcić smak potrawy kolendrą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.