klaudusia1991 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 chciałabym się dowiedzieć ile powinna trwac faza przejściowa czyli P+W w przypadku fazy uderzeniowej trwającej 5 dni?? prosze o podpowiedź i z góry dziękuje :) ;) PS. czy schudnięcie 3.5 kg w fazie uderzeniowej to nie zbyt mało?? Cytuj
sandra33 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 malo w 5 dni?;) rewelacja...najlepiej stosowac 5/5 podobno to najbardziej optymalna opcja...pozdrawiam i wlaz na gl nasze forum ''rewelacyjna dieta protal'' Cytuj
klaudusia1991 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 drogie dziewczyny podpowiedzcie mi ile powinna trwać moja druga faza skoro chce schudnąć około 15 kg... (teraz waze 65) ??:> Cytuj
klaudusia1991 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 dzieki za odpowiedż tylko czy mogłabyś sprecyzować i podpowiedzieć ile powinnam trwac w tej drugiej fazie:>> wlasnie probowalam naskrobac cos na gl forum ale nie wiem gdzie moge spodziewac sie swojego postu no i odpowiedzi wiec wole tutaj ;) dzieki z gory za info Cytuj
Magda :) Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 II faza trwa aż do osiągnięcia wymarzonego celu. W Twoim przypadku jest to 50kg. Więc jeżeli schudniesz do 50kg wtedy wchodzisz w fazę III - utrwalanie. Najlepiej przeczytaj książkę, to podstawa. Cytuj
muezin Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Nie jestem dziewczyną, ale odpowiem : Wg. dr Dukana z ksiązki "Nie potrafię schudnąć" to jeśli nie nastąpią jakliekolwiek trudności powinniśmy tracić po 1kg tygodniowo średnio; I ja i moja partnerka tak tracimy. Ja w ostatnim tyg. straciłem 900g, a tydzień temu 1200g; W całej kuracji "protalowej" straciłem 11,5kg przez 4tyg, a wcześniej się męczyłem z 20kg przez rok w kuracji 1200 kal. Tak wiec jak nic nie zakłóci Twojego odchudzania to 15 tyg. i po ptaszkach czego Ci życzę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi