basga Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 My normalnie oszaleliśmy z tymi bułkami,piekę prawie co drugi dzień a dziś zrobiłam paluchy...dodałam tylko wiórki kokosowe. Cytuj
basga Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 A dziś robiłam bułeczki z makiem ale..nie mam teraz aparatu. Cytuj
reneeee6666 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 od samego czytania już jestem pojedzona Cytuj
Stokrotka Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Renee koniecznie wypróbuj :) na pewno nie pożałujesz Cytuj
Jolcia Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Wczoraj robiłam te bułeczki i dodałam 2 jajka.Muszę powiedzieć,że są smaczniejsze. Od tej pory będę tak robić ;-) ,polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi