teresap Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Sałatkę zrobił mój mąż naprawdę polecam, sama się dziwiłam jak to może smakować i smak mnie zaskoczył . Robiłam już ją dwa razy , ale zdjęcia nie zdążyłam zrobić Po prostu polecam Sałatka ? kapusta pekińska z tuńczykiem 1- dna nie zadurza kapusta pekińska pokrojona drobno lekko posolona Vegetą czy kucharkek 1 puszka tuńczyka rozdrobnionego 1 większy słoik papryki pokrojonej w kostkę 1 puszka groszku 1 puszka kukurydzy szczypta cukru Wymieszać plus majonez GOTOWE ;) dodaje zdjęcie ... Cytuj
teresap Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Widzę że nie ma chętnych , może zdjęcie zachęci :wink: ;) :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Tereniu, są chętni, są. Czy tuńczyk ma być w oleju czy w sosie własnym? Pozdrawiam :wink: Cytuj
teresap Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Aniu bardzo się cieszę że wypróbujesz sałatkę (taką mam nadzieję) ja dawałam jeden i drugi choć wolę ten w sosie własnym i jak jest za dużo tej zalewy to proponuję troszkę zlać , tak samo papryczkę dać na sitko i dopiero do sałatki. Zachęcam i mam nadzieję że będzie smakować POZDRAWIAM :wink: Cytuj
Dany Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Ja mam pytanie, czy może być surowa papryka? Sprawdzał ktoś jak to smakuje, czy musi być konserwowa? Cytuj
teresap Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Ja mam pytanie, czy może być surowa papryka? Sprawdzał ktoś jak to smakuje, czy musi być konserwowa? "Dany" Ja nie sprawdzałam i w tym wykonaniu bym nie polecała Papryka marynowana ma swój smak i jest miękka tak jak groszek kukurydza czy tuńczyk Surową paprykę polecam w tym wykonaniu Kapusta ogórek zielony cebulka z szczypiorkiem koper por papryka i sos winegret cukier sól pieprz i cytryna Surówka obiadowa Decyzja należy do Ciebie Daj znać jak wyszło:lol: Cytuj
Dany Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Kurcze, jaki kosmos :wink: Jasne ;) Dzięki teresap :) trzymajcie kciuki za faceta w kuchni :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Tereniu, sałatka bardzo smakowała. Za jakiś czas będzie bis. Pozdrawiam.:wink: Cytuj
teresap Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Dziękuję i zachęcam na rzodkiewkową :wink: Cytuj
teresap Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dawno jej nie robiłam pora powtórzyć :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi