lololo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 250 g marchwi surowej 200 g gotowanych buraków 200 gram sera 60 gramów orzechów włoskich sól Czosnek - 6 ząbków 150 g rodzynek 1. tarte marchewki + 2 ząbki czosnku zgniecione + 30 g orzechów (zgnieciony) + rodzynki (namoczone) = soli i wymieszać 2.Tarte buraki + 2 ząbki czosnku zgniecione + 30 g orzechów (zgnieciony) = soli i wymieszać 3.Ser tarty + 2 ząbki czosnku zgniecione = soli i wymieszać z kolei : 1 warstwa - marchew, Warstwy 2 - majonez Warstwa 3 - ser Warstwy 4 - majonez 5 warstwa - buraka Warstwy 6 - majonez Udekorować białka z jaj gotowanych, w jednej części białka dodać sok buraczany (stanie się różowa białka) Smacznego! Cytuj
figiel Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wow !!!! jaka piękna dekoracja !!! świetny pomysł na barwienie białek .A sałatka godna wypróbowania .... Pozdrawiam i witam na forum 🙂 Cytuj
winiusia Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Chciałabym tak ślicznie dekorować potrawy jak ty. Pięknie wyglądają te kwiatki jak namalowane. Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dekoracja prześliczna, gratuluję talentu :-P Cytuj
Basia K Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ciekawe,jak smakuje....bo wygląda przecudnie! Aż żal jeśc.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.