Cadia Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam wszystkich goraco 🙂 Mam na imie Klaudia i mam 20 latek ;) specem w kuchni jeszcze nie jestem :) dopiero testuje swoje mozliwosci i mysle,ze z Wasza pomoca wiele sie naucze. :-( Pozdrawiam Cytuj
Basia K Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witaj Cadia,na pewno wiele tu się nauczysz. Są tu wspaniali ludzie,którzy zawsze służą pomocą. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witaj Klaudio w naszym smacznym gronie :-P Cytuj
maslosia Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 witam, mam 26 lat i 8,5 kg do zgubienia (minimum). Od pon zaczelam faze uderzeniowa. Pierwszy raz robie diete Protal. Na razie jest -1,7kg ( w tym 1,2kg po pierwszym dniu). Mam 2 pytania: 1. ile coli light jest dozwolonej dziennie? Ja potrafie wypic 2 litry. 2. czy paluszki surimi rzeczywiscie moge wcinac? Jedna paczke juz zjadlam, ale dzis powstrzymalam sie przed zakupem, bo na opakowaniu napisali, ze ma dodatek cukru i mleko (laktoze). Skoro wymienili ta laktoze, to pewnie jeszcze jest sacharoza albo jakies inne cukry oprocz laktozy. Nie bylo podanych ilosci. Jecie te surimi? Cytuj
ewuskaka Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 hej:) Nazywam się Ewa i kocham gotować. I cieszę się, że właśnie tu trafiłam:) 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Maslosiu i Ewuskako witamy na forum ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi