lololo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ziarna ryżu - 2 / 3 szklanki cebuli - 1. Konserwy rybne Marchew - 2-3 sztuk. Jaja - 5 szt.. Jabłka - 2 szt. ser -200 gr. Majonez. Ryż ugotować do zrobienia. Cebula cięcia małych liter i wymieszać z ryżem. Marchew, jajka, gotować, aż gotowane. Wszystkie następnie przetarł na tarce (żółtka na bok do dekoracji). Jabłka do nacierania na grubej tarce (najlepiej bezpośrednio przed reupload je do warstwy). Ser ruszt , otworzyć słoik z ryb, jeżeli dużo płynów, odcedzić i mash ryb z widelcem. Zbieranie: Warstwę ryby. Marchew. Białko jaj, jabłko,Sera. Następnie grubą warstwą majonezu Wszystkie warstwy powtórzyć w takiej samej kolejności. Top ponownie wlać warstwę majonezu i posypać tartym żółtka. Każda warstwa na skraju sałatkowe, starannie prasowane widelec, więc oni się równomiernie. Najlepiej, jeśli sałatka namoczyć na noc. Cytuj
figiel Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Laura ,sałatka pięknie sie prezentuje ...wygląda jak tort :-P .Czy dobrze zrozumiałam ,że najpierw układa sie warstwy ryby ,marchew ,białko ,jabłko i ser ,a dopiero na to warstwę majonezu ? Pozdrawiam - :-P Cytuj
lololo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 figiel, Tak, wszystko w porządku! Majonez może być rozmazany 2-3 razy. Eksperementiruyte - będzie pyszne! Smacznego! Cytuj
figiel Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dziękuję za odpowiedż :-P ...poeksperymentuję :-P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.