Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepis dostałam od koleżanki i zaraz go wypróbowałam. Rodzince smakowało i mnie też. Składniki -1/2 mięsa mielonego -ok 25 dag szynki konserwowej -sos cygański Knora -ok 35 dag sera żółtego -80 dag pieczarek -przyprawy -jajko,bułka tarta Mięso+jajko+trochę bułki tartej+dowolne przyprawy. Wymieszać i nakładać na plastry szynki ,zwijając w ruloniki. Ruloniki układać w naczyniu. Sos cygański zrobić wg instrukcji na opakowaniu. Pieczarki przesmażyć z cebulką. Ser zetrzeć na tarce jarzynowej ,grubej. Na ruloniki wyłożyć pieczarki,zalać sosem ,posypać serem i zapiekać w piekarniku 50 minut w temp.180 C. Podawałam to danie z bagietkami z czosnkiem zapiekanymi w piekarniku.

post-2826-1271951349_thumb.jpg

post-2826-1271951396_thumb.jpg

post-2826-1271951415_thumb.jpg

post-2826-1271951448_thumb.jpg

Opublikowano

Z ilości podanych składników wyszły 2 takie foremki. Musiałam robić na dwa razy bo wszyscy domownicy nie umieli się dostosować do godziny.Polecam.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.