mart Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dzis robilam golonke, wyszla pyszniasta. Miesko trzy dni temu nasolilam sola peklowana, poprostu reka natarlam dosc mocno mieso i do lodowki. Dzis wrzucilam golonke do szybkowaru razem z marchewka, selerem, cebula (por) listkiem laurowym, ziarnam jalowca i zielem angielskim, od momentu swistania gotowalam okolo godziny(po wylaczeniu plytki nie otwieralam jeszcze jakies pol godziny) wyszla doskonala, rozpadala sie, z puree ziemniaczanym i kiszonym ogorkiem poprostu rewelacja.Wody nalalam tyle zeby prawie zakrywala golonke. Cytuj
dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 ok. golonka całkiem niezłe danie. Ale dlaczego umieszczasz tak odpychające zdjęcie? nie łapię :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Ja też piekę(może raczej duszę)w szybkowarze,ale mojej wystarcza pół godziny i też jest mięciutka :razz: Cytuj
mart Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 zastanawiam sie czy widziales(as) golonke,nie wiem jak z niej zrobic pieknosc,moim zdaniem zdjecie bylo normalne ale zeby cie nie razilo usunelam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi