Gość Lukaszka Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Witam drogie Panie, jestem tu zupełnie nowa. Zdarza mi się coś od czasu do czasu piec.... co prawda wszyscy są zachwyceni, a ja zawsze sobie myślę, że jednak mogło byc lepiej. Przede mną kolejne wyzwanie tort na komunię moje chrześnika. Chciałabym zrobic coś wyjątkowego. Przeglądnęłam forum, znalazłam kilka fajnych przepisów. Zastanawiam się jeszcze na tym jak najlepiej nasączyc biszkopt - chodzi mi o to aby był fanie miękki, a nie rozmoczony. Jak Wy to robicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.