Natu Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Czy wiecie gdzie można kupić dobre i sprawdzone przetwory?? Niestety nie mam za bardzo czasu żeby je robić sama, a jestem wielką fanką przetworów domowej roboty! Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Może w sklepach ze zdrową żywnością (można też w sklepach internetowych), a tak sobie myślę, że można zapytać też osoby, które mają dużo własnych domowych zapasów, czy mogą co nieco odsprzedać :cool: Cytuj
parasolka Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ja z przetworów sklepowych kupuję tylko konfitury śliwkowe ale nie pamiętam firmy, w każdym razie w składzie mają tylko śliwki, te konfitury można kupić w każdym sklepie spożywczym, tylko trzeba etykietę z tyłu poczytać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi