vogelka Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 składniki (nie będę określała ilości, bo zależy to dla ilu osób i od gustu): kawałeł żółtego sera kilka jajek majonez cebula sól pieprz jak zrobić: jajka i cebulę kroimy ser ścieramy na tarce wszystko mieszamy z majonezem przyprawiamy i na kanapki:) pycha SMACZNEGO Cytuj
uretan Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jeżeli jajka są krojone, to raczej sałatka niż "Pasta". Przepisik godny, ale żeby udało się nawet "nogom" kulinarnym, to podaj proszę choć proporcje, np ile czego na 2 jajka 8) Cytuj
vogelka Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ojej, ja zawsze robie na wyczucie, 2 jajka, pół cebuli, a sera to nie mam pojęcia:( bo ja zawsze tak daje na oko, najczęściej ścieram tyle ile mi zostało:)3 łychy majonezu, szczypta soli, szczypta pieprzu... no i już Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi