Chef Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Witam wszystkich pasjonatów gotowania. Jak zapewne wszyscy wiedzą, zanim spróbujemy jakąś potrawę, przyglądamy się jej walorom wizualnym. Jako kucharz i pasjonat dekoracji potraw proponuję, abyście zaproponowali jakiś produkt, a ja postaram się opracować z niego dekorację lub nawet kilka. Jeśli będziecie zainteresowani, napiszcie, a ja być może przygotuję fotografie krok po kroku. Pozdrawiam. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
mart Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 :) dla mnie jestes prawdziwym skarbem ;) ja niedawno rozpoczelam swoja zabawe z carvingiem, przeszlam krotkie szkolenie pierwszego stopnia i sie tym bawie, wszystko mnie interesuje, na arbuzach robie najwiecej ale z napisami jeszcze nie probowalam, nie wiem nawet o jaki produkt chcialabym poprosic, wszystko mnie ciekawi, jak mozesz to sam cos zaproponuj, w miare latwego, takiego dla amatorow :-) pozdrawiam! Cytuj
Chef Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pierwsza propozycja. Jestem otwarty na krytykę, ale nie zapominajcie, że nie jestem filmowcem. :wink: Tak, tak... Nagrałem filmik. Jest on pod tym adresem: https://www.fruitcarving.pl/galeria.html Przyjemnej nauki i słuchowiska :oops: Pozdrawiam i czekam na wasze pomysły. Cytuj
mart Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 super filmik, sprobuje zrobic tego ptaka, mysle ze najwiekszy problem moge miec z uformowaniem glowy, przymocuje ją wykalaczka do jablka zeby nie spadala :wink: piekne sa tez arbuzy ale to juz wyzsza szkola jazdy, ja ostatnio zrobilam taki , nie zapominajcie ze nie jestem zawodowcem :oops: ps.bardzo mnie ciekawia te kwiaty ze zdjecia na gorze (anturium chyba) srodek to papryczka chili a z czego jest bialy platek i jak go wykonac? Cytuj
Chef Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bardzo ładny arbuz. Róże takie, że wprawiłaby Pani niejednego carvingowca w zakłopotanie. Co do kalii to niebawem pokażę :wink: Cytuj
mart Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dziekuje za mile slowa :oops: Ps.Na forum nie zwracamy sie do siebie Pan/Pani . Fora sa takie, jakbysmy sie wszyscy znali ;) co zreszta ulatwia sprawe :wink: 08:10 a to ptak, nastepnym razem zrobie mu ciensze piora :grin: Cytuj
VipDelikatesy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Szczerze mówiąc to wygląda naprawde super,trzeba miec fantazje.. Gratuluję pomysłów,może jeszcze jakieś autorskie zdjęcia? Cytuj
Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wow !!! Jestem w szoku, że z owoców i warzyw można takie cuda zrobić. Gratuluję pomysłów :mrgreen: Cytuj
Chef Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam serdecznie po dość długiej nieobecności. Na początek chcę zaprezentować moje najnowsze dzieło. Oto jedna strona książki, którą napisałem razem z moim kolegą. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Prosiłbym o opinie na podstawie tej fotografii. Cytuj
PepinNR Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 kórde pierwszy raz coś takiego robiłem, wyszło nie za bardzo ale to że wogule wyszło mnie zdziwiło :) Cytuj
Dany Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Chef , po pierwsze to gratuluję napisania książki, a po drugie na zdjęciu dekoracja super wygląda i myślę, że przy jakiejś okazji wykorzystam pomysł :) Cytuj
Chef Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 W takim razie dziękuję serdecznie. 🙂 Pozdrawiam. Cytuj
dwukropek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Chciałbym przyłączyć się do gratulacji. Food carving jest pasjonujący 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.