szyszka Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Sałatke w tym właśnie okresie robie bardzo często. Porcji nie podaje,ponieważ robie na "oko".Jeżeli jest już taka sałatka to prosze o wykasowanie. szynke pokrojoną w plasterki jeszcze pokroić w drobną kostke żółty ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach rzodkiewke pokroić w drobną kostke ogórek kiszony też w drobną kosteczke posiekać cebulke zieloną oraz koperek sól,pieprz oraz majonez. Ulubiona sałatka mojego mężą.Życze smacznego.Przepraszam ale foto muszę nauczyć się wstawiać. Pozdrawiam. Cytuj
Stokrotka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Super sałatka. Ja dodałam jeszcze szczypiorek. Dziękuję za przepis i polecam :grin: Cytuj
szyszka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Byłam pełna obaw wstawiając przepis.Przecież tu na forum są takie pyszności.Bardzo się ciesze, że smakowała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi