Gość aja Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 hej! Kupiłam ostatnio zmywarkę i chciałabym się dowiedziec czy są jakieś naczynia ktorych nie można do niej wkładac np noży z plastkowym trzonem Cytuj
asienka19873 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Hmmm wiekszosc rzeczy mozna myc w zmywarce..ja np do codziennego uzytku mam takie noze ktore maja plastik na trzonach i myje je w zmywarce,nic im sie nie stalo jeszcze inne plastiki tez myje,lopatki,lyzki ,miseczki itp(oprocz pokrywek od miseczek-te moga sie "skurczyc"). Nie polecam wkladac drewnianych deseczek takich z blyszczaca powloka hehe moj kuzyn tak zrobil i wygladaly strasznie..(ten "lakier" sie pozdrapywal)nadawaly sie jedynie do wyrzucenia. Trzeba uwazac z naczyniami do zapiekanek,ale tam jest inf. przy zakupie czy nadaja sie do mycia w zmywarce czy nie. Nie wkladaj tez krysztalow bo bedziesz zbierala szkla po otwarciu. pozdrawiam Cytuj
Gość Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Dokładnie nowoczesne zmywarki są właśnie po to tworzone aby myć wszystko bez wyjątków by wszystko było w jak najlepszym porządku i nie trzeba było się ograniczać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi