Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sezonie rzodkiewkowym robię tę sałatkę dość często. Przygotowanie jej zajmuje niewiele czasu. - rzodkiewka - jajka ugotowane na twardo - szczypiorek - majonez - sól Rzodkiewkę pokroić w kostkę, wrzucić na sito i posolić. W czasie odsączania kroimy w kostkę jajka ugotowane na twardo i siekamy szczypiorek. Wszystkie składniki mieszamy razem i wstawiamy do lodówki. Rzodkiewka powinna być "piekąca" w język, a szczypiorku dość dużo.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.