AnnaK Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 W sezonie rzodkiewkowym robię tę sałatkę dość często. Przygotowanie jej zajmuje niewiele czasu. - rzodkiewka - jajka ugotowane na twardo - szczypiorek - majonez - sól Rzodkiewkę pokroić w kostkę, wrzucić na sito i posolić. W czasie odsączania kroimy w kostkę jajka ugotowane na twardo i siekamy szczypiorek. Wszystkie składniki mieszamy razem i wstawiamy do lodówki. Rzodkiewka powinna być "piekąca" w język, a szczypiorku dość dużo. Cytuj
Mariola233 Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca Witam, właśnie zrobiłam, pycha, polecam Cytuj
dispent Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Robię też tę sałatkę, standardową sałatkę z rzodkiewki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.