Xetnom Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam. Chciał bym zrobić roladki z kurczaka ale gotowane na parze. Nigdy czegoś takiego nie robiłem i jestem ciekaw czy to ma w ogóle sens. Czy kurczak będzie się trzymał razem czy się rozsypie. Jeśli ktoś coś podobnego robił to z jakim farszem, nadzieniem. Proszę o pomoc. Cytuj
mart Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 moga byc np z pieczarkami, zepnij je tylko wykalaczka to na pewno sie nie rozsypia, jak lubisz szpinak to moze takie [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Gość planet88 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 nadzienie może być rożne ser,pieczarki,szynka,szparagi. rozbij dobrze końcówki to piers sie lepiej będzie kleić i nie beda potrzebne wykałaczki. Ja kiedys zawijalem taka roladke szczelnie w folie i gotowalem w wodzie fajnie wychodzi polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.