Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość michalina123
Opublikowano

Ostatnio zastanawiałam się, że fajnie byłoby mieć zestaw do dipów. To jest coraz popularniejsza metoda przystawek. Może macie jakieś fajne propozycje?

Gość martadella
Opublikowano

Ja mam taki zestaw i jest świetny. różne sosy są coraz bardziej popularniejsze. Tak samo jak popularne stało się gotowanie wraz z przyjaciółmi. Ja kupiłam w jakimś sklepie, dokładnie nie pamietam, bo to było kawałek czasu temu, ale może sobie przypomnę nazwę to Ci powiem.

Gość michalina123
Opublikowano

A mogłabyś jednak poszukać? Może by Ci się udało zobaczyć gdzie to kupowałaś. Ja póki co mam zwichnięta nogę i nie bardzo mam jak się wybrać na miasto. A ciągle ktoś mnie odwiedza, więc takie coś by mi się przydało.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.