Gość michalina123 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Ostatnio zastanawiałam się, że fajnie byłoby mieć zestaw do dipów. To jest coraz popularniejsza metoda przystawek. Może macie jakieś fajne propozycje? Cytuj
Gość martadella Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja mam taki zestaw i jest świetny. różne sosy są coraz bardziej popularniejsze. Tak samo jak popularne stało się gotowanie wraz z przyjaciółmi. Ja kupiłam w jakimś sklepie, dokładnie nie pamietam, bo to było kawałek czasu temu, ale może sobie przypomnę nazwę to Ci powiem. Cytuj
Gość michalina123 Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 A mogłabyś jednak poszukać? Może by Ci się udało zobaczyć gdzie to kupowałaś. Ja póki co mam zwichnięta nogę i nie bardzo mam jak się wybrać na miasto. A ciągle ktoś mnie odwiedza, więc takie coś by mi się przydało. Cytuj
Marcin Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Ja zapraszam do naszego "smacznego" sklepu: Akcesoria do przystawek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi