Jolanta Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Otoz moje drogie jest sposob jak ubic bita smietane w upany dzien!Miske metalowa wkladamy do zamrazalnika na pare minut az sie zrobi na niej szron,mozemy tez na ten czas wlozyc smietane aby sie lepiej nam schlodzila.Wyjmujemy miske,wlewamy smietane i ubijamy!!!Daje 100% ze sie ubije bo juz nie raz tak robilam . Cytuj
basga Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Jeszcze ubijaki od miksera można schłodzić. Cytuj
Kaliope Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Potwierdzam!!! Ja też ubijam w ten sposób, nie tylko latem. Zawsze się ubije, na 100% Cytuj
VipDelikatesy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja bardzo lubię także śmietane w sprayu,fajnie sie sprawdza i nie trzeba ubijac. Z tym chłodzeniem ubijaków to fajny patent,musze spróbowac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi