Gość shap Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam. Mam zamiar kupić mamie jakiś fajny prezent, ostatnio mówiła coś o w/w patelni. Myśle własnie nad jej kupnem, ale zastanawiam sie czy grill elektryczny nie bedzie bardzie funkcjonalny? Co o tym myślicie, jakie produkty i firmy polecacie? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kron Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 ja jednak wole grill elektryczny moim zdaniem lepiej sie na nim miesko robi :wink: Cytuj
Basia K Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Ja sobie ostatnio kupiłam grill elektryczny z funkcją raclette.Jestem z tego bardzo zadowolona.Na górze smażę np.mięsko a w "patelenkach" dodatki. Też wcześniej miałam taki sam dylemat "grill czy patelnia",jednak teraz jestem zadowolona z wyboru. Jedyny minus-zajmuje w kuchni więcej miejsca :wink: Cytuj
Iza22 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zakupiłam dwa lata temu grill elektryczny firmy clatronic i jestem z niego bardzo zadowolona. To fakt że zajmuję więcej miejsca niż patelnia, ale mięska na nim bardzo smaczne wychodzą ;) Po użyciu grilla myje go i do pudła na szafke :wink: Cytuj
basga Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Ja też mam elektryczny i choć rzadko używam to faktycznie fajne mięska można zrobić.Najgorsze jest mycie ale robię to w wannie-szoruję szczotką i już. :) Cytuj
Iza22 Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Mój grill elektryczny jest pokryty jakąś fajną warstewką (może teflon- nie wiem) że wystarczy mu wycieranie papierowymi ręcznikami a od czasu do czasu mokrą ściereczką :) Cytuj
Gość Ameba Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mam grill elektryczny z wyjmowaną powierzchnią także bardzo łatwo można go umyć nawet w zmywarce (ale ja nie posiadam ;]). Cytuj
Kuchareczka Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Co oznacza "funkcja raclette"? Planuję kupić grill elektryczny bo lekarz kazał mi ograniczyć tłuszcze a podobno to najlepszy sposób no i ostatnio nabyłam widelec grillowo-pieczeniowy forky, do pieczeni nadaje się świetnie teraz chciałabym sprawdzić jak się sprawuje w drugiej kategorii :cool: Cytuj
Kuchareczka Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 naprawdę tak dużo miejsca zjmuje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi