Gość made21 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam, mam mały problem---mój małżonek jest kierowcą ciężarówki--jezdzi za granice-- co sie z tym wiąże szykuje sobie jedzenie sam w samochodzie--najczęściej są to gotowe dania do podgrzania.... :) chciałby zrzucić kilka kg ale nie wiem jak mu w tym pomóc--- może ktoś podopowie mi jakie jedzenie mogłabym mu przygotować żeby nie było kłopotliwe do przyrządzenia w ww warunkach a jednocześnie dietetyczne.... z góry dziękuję za pomoc:-D Cytuj
winiusia Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Aco najczęściej podgrzewa sobie twoj mąż? Jeśli dania przygotowane przez ciebie to nie ma problemu i coś poradzimy , jeśli jednak jakieś gotowe to już trochę gorzej? Cytuj
Gość made21 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Aco najczęściej podgrzewa sobie twoj mąż? Jeśli dania przygotowane przez ciebie to nie ma problemu i coś poradzimy , jeśli jednak jakieś gotowe to już trochę gorzej? no niestety gotowe:( ale jestem gotowa poświecić sie w imie dobrej sprawy i przygotowywać mu posiłki:) prosze o rady 🙂 Cytuj
andzia1977 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Aco najczęściej podgrzewa sobie twoj mąż? Jeśli dania przygotowane przez ciebie to nie ma problemu i coś poradzimy , jeśli jednak jakieś gotowe to już trochę gorzej? ja bym poradziła dietę proteinową, bo jest ona łatwa do zastosowania u Twojego męża, poczytaj o tej diecie, chudnie się na niej szybko, je się do syta a rezlultaty widac od razu:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi