asienka19873 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Witajcie kobietki, Ostatnio kupilam taka fioletowa sukienke na slub do przyjaciolki ktore bedzie za niecaly miesiac. Tylko teraz mam problem jakie dodatki do niej zalozyc? jaki kolor butow i bolerka.. ? jestem swiadkiem. Czy pasowaloby gdybym ubrala np biale dodatki? czy lepiej czarne lub inne jeszcze? pomozcie mi kochane bede wdzieczna za kazda rade a tak wyglada moja sukienka: Cytuj
basga Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Śliczna kiecka!Ja założyłabym srebrne dodatki. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 basga wiesz co, ten srebrny kolorek tez przeszedl mi przez mysl,dzieki bardzo za rade,fajnie ze ci sie podoba pozdrawiam! Cytuj
Basia K Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Piękna sukienka i piękna figura 🙂 Popieram srebro lub jeśli będzie pasowac takie złoto,ale nie żółte,tylko takie zmatowione.Nie wiem,czy zrozumiale piszę :/ Ja miałam takiego koloru dodatki do błękitnej sukni i świetnie to wyglądało. Cytuj
Gość roma Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Piękna sukienka! 🙂 Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami, srebrne dodatki będą świetnie pasować 🙂 ale np czarne bolerko i buciki też będą fajnie wyglądać do tej sukienki :) (bo biały kolor na ten dzień powinno się pozostwaić dla panny młodej...) Cytuj
Yola79 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 moja przyjaciółka na moim ślubie miała również taki kolor sukienki i do tego białe bolerko + srebrne dodatki wyglądała olśniewająco. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 dzieki dziewczyny za wasze odpowiedzi i rady dziekuje tez za komplementyczyli stawiam na srebrne dodatki Cytuj
asienka19873 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 moja przyjaciółka na moim ślubie miała również taki kolor sukienki i do tego białe bolerko + srebrne dodatki wyglądała olśniewająco. a jaki kolor butow miala do tego bialego bolerka? Cytuj
basga Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Spójrz na to praktycznie-częściej założysz białe czy srebrne buty?Bo tak kupować na jeden raz to szkoda. Cytuj
figiel Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam ! Do takiej ładnej sukienki mysle ,ze jasny popiel albo szary tez moze być ? Cytuj
basga Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 No i jak się odstawiłaś na wesele?Zadowolona? :mrgreen: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 No i jak się odstawiłaś na wesele?Zadowolona? :mrgreen: Witam, wiesz co mialy byc srebrne dodatki ale z panna mloda doszlysmy do wniosku ze biale dodatki beda lepiej wygladaly :mrgreen: mialam biale buty(zostaly mi po slubie cywilnym,wiec nie kupowalam), do tego biale bolerko na krotki rekawek, biale dodatki (gruba perlowa bransoletka, delikatne koraliki na szyje i kolczyki), + torebka kopertowka w kolorze sukienki. Bardzo mi sie to podobalo. Jak dostane zdjecia z wesela to wstawie tu foteczke. Pozdrawiam i dzieki jeszcze raz za wasze rady :wink: Cytuj
basga Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Super...czekamy na fotki. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 witam,dolaczam fotki na ktorych widac jak bylam ubrana na weselu:wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi