Gość kuchnia2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Składniki - 150-200 g sera żółtego - 3 jajka - 200 g bułki tartej - sól , pieprz , wegeta do smaku Sposób przyrządzenia Ser pokroić na plastry o grubości 1 cm. Następnie roztrzepać jajko z dodatkiem soli , pieprzu oraz wegety. Pokrojony ser obtoczyć w jajku a następnie bułce tartej i tak dwa razy. Po obtoczeniu sera kładziemy nasze placki na rozgrzany olej. Czekamy do czasu roztopienia sera. Przepis pochodzi z mojej własnej strony www.kuchnia2010.ubf.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.