sylwuśka Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Piersi z kurczaka Muslii ( u mnie byly platki, orzechy, jakies biale kulki ale nie wiem co to ;p ) 2 jajka bulka tarta Piersi z kurczaka rozbic. Muslii rozgniesc w drobne kawaleczki. Rozgrzac olej na patelni. Kurczaka opruszyc w bulce tartej, nastepnie w jajku i platkach muslii i na olej Smazyc z obu stron. Nie przerazac sie tym ze panierka moze zrobic sie ciemnego koloru. Bo i tak wyjda pysznie Wlasnie dzis mialam na obiad Podawalam kotlety z ziemniaczkami i kto chcial duszona marchewka lub pieczarki. Przepis na pieczarki umieszczam w przekaskach Dla zainteresowanych piersi z kurczaka, ani jajka niczym nie doprawialam ani sola, ani pieprzem Z checia dodala bym fotki ale nie mam programu do zmniejszania zdjec ;/ jesli ktos ma ochote moge przeslac na meila ;d Chyba ze znajdzie sie ktos kto by fotki zmniejszyl, z checia wysle Cytuj
Tulsa Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Sylwuśka,ja zmniejszam zdjęcia w programie Paint. A jeśli Ci się nie uda,wyślij do mnie na maila. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi