sylwuśka Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Hej :( Mam bratanka ktory uwielbia parówki, a czasem by urozmaicic mu te danie przyzadzam je tak. Parówki najlepiej frankfurterki ( cienkie i dlugie ) Kroje parowke surowe na cztery kawalki.Pozniej kazdy kawalek kroje wzdluz - lecz do polowy w krzyzyk. Wszystko wzucam na goracy olej. Parówki podwijaja pokrojone kawalki do gory i wyglada jak mala osmiorniczka :( Jesli ktos nie bardzo zrozumial to schecia wyjasnie. Parowki te nadaja sie rowniez na szybkie party jako sakasa i ladnie sie prezentuja :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.