Patissier Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ile czasu zawodowemu kucharzowi powinno zająć obieranie ziemniaka i czy znacie jakieś sposoby na szybkie obieranie nożem ? Cytuj
Polsam12 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 No przynajmniej 10 minut jeśli chodzi o pełen gar (ok. 2,5 kg). Zależy też od wielkości noża, bo to wtedy np. jeśli małym nożem to wtedy powierzchnia jest mała i lepiej się kroi. Tak ja uważam :) Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Moim zdaniem czas skrobania ziemniaka nie jest aż taki istotny,bardziej liczy się precyzja i pasja z jaką to robimy. IM szybciej,tym oczywiście lepiej,ale nie bierzmy tego jako głównego kryterium. Cytuj
Walczykk Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 dokładnie, czas jest mniej ważny niż dokładność ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.