agusia21a Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 składniki: 3 białe czekolady 1/2 szkl cukru pudru 150g Kasia kokos migdały Czekolady roztopić w kąpieli wodnej. Dodać cukier puder i mieszając dodawać miękką Kasia. wszystko wymieszać i wstawić na chwilę do lodówki aby masa troszkę stwardniała. Z masy formować kulki , wkładając do każdej migdał i obtaczać w kokosie. wstawić do lodówki. Smacznego :mrgreen: mi wychodzi 25 kulek z tego przepisu :mrgreen: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.