cziki Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Czy będąc na diecie można chodzić do restauracji? Co na ten temat sądzicie? Cytuj
DeLarge Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czy będąc na diecie można chodzić do restauracji? Co na ten temat sądzicie? dziwne pytanie a odpowiedź jest według mnie banalna, pewnie że można, wystarczy zamówic odpowiednie danie, wybrac odpowiednią restaurację, zachowac umiar w jedzeniu i piciu Cytuj
Gość cynamon Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Tylko czasem kuszą różne nowe dania, które nie zawsze wpasują się do naszej diety :mrgreen:. Cytuj
Gość truskavka Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Oczywiście, że można czemu nie. wystarczy tylko dobrze znać składniki danego dania i wybierać rzeczy , które faktycznie można zjeść w danej diecie. Ja stołowałam się podczas wakacji w Barcelonie w restauracjach i spokojnie mogłam jeść w różnych miejscach zgodnie ze sowimi dietetycznymi przykazaniami :) Cytuj
cziki Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 a jeśli idzie o dania kresowe to uważacie że mogą one być bardzie dietetyczne? bliny z łososiem? Cytuj
andzia1977 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czy będąc na diecie można chodzić do restauracji? Co na ten temat sądzicie? jasne, że tak. Musisz tylko wybierać dania zhodne z dietą dukana, ja ostatnio poszłam do restauracji i zamówiłam stek, był pyszny, co prawda wypiłam do tego kieliszek wina, (co jest zabronione w diecie dukana), po takiej kolacji czułam się tak dobrze... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi