Gość betty159 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Witam mam pytanie czy ktos wie moze jaki to owoc i do czego mozna go dodac?? kupilam go na ryneczku w oslo ale w sumie nie wiem jak sie nazywa i do czego mi sie moze przydac. Cytuj
DeLarge Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Witam mam pytanie czy ktos wie moze jaki to owoc i do czego mozna go dodac?? kupilam go na ryneczku w oslo ale w sumie nie wiem jak sie nazywa i do czego mi sie moze przydac. jest to longan .....przynajmniej tak wygląda Cytuj
bona Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Witam mam pytanie czy ktos wie moze jaki to owoc i do czego mozna go dodac?? kupilam go na ryneczku w oslo ale w sumie nie wiem jak sie nazywa i do czego mi sie moze przydac. Jezeli w smaku cierpkie to, sa to niedojrzałe daktyle. https://pl.wikipedia....5%82a%C5%9Bciwy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi