Viola78 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 3 kg burakow 60 dag papryki 50 dag cebuli 1 szkl octu 1 szkl cukru 1 szkl wody 1 plaska lyzka soli Buraki ugotowac na pol miekko, utrzec na tarce (na duzych oczkach) Papryke i cebule przepuscic przez maszynke, dodac ocet, wode, cukier i sol. Gotowac okolo 10 min. Dodac buraki-wymieszac wszystko razem, nakladac do sloikow. Pasteryzowc okolo 15 min. Smacznego!!! Cytuj
AnnaK Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Przepis wydaje się ciekawy, ale nie przekonuje mnie ta "mielonka" z papryki i cebuli. Czy nie mogą być pokrojone w kostkę? Pozdrawiam🙂 Cytuj
Viola78 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 jasne ;) przyznaje sie szczerze i bez bicia ...ja tez nie miele :wink: Pozdrawiam i....smacznego :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.