kita_golub Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 1 kostka twarogu 250 ml gęstej ukwaszonej śmietany świeży ogórek 2 grube plastry sera żółtego 2 łyżki musztardy francuskiej pieprz kolorowy ogórek, oraz ser kroić w kostki, dodać do rozkruszonego twarożku z pozostałymi składnikami podawać z pieczywem Cytuj
kita_golub Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 zamiast zwykłej surówki do obiadu jest to ulubione danie mojego synka:-) 3 pomidory świeży ogórek łyżka majonezu sół, pieprz do smaku kroić w kosteczki, dodać majonez, przyprawy, wymieszać podawać schłodzone smacznego 8) Cytuj
uretan Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ogórek, oraz ser kroić w kostki, dodać do rozkruszonego twarożku z pozostałymi składnikami podawać z pieczywem Jaką konsystencję powinien mieć ten twarożek? Cytuj
kita_golub Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja pokruszyłam widelcem ale nie wiem jak smakowałaby feta 8) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi