Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak tak zachwalacie ten przepis to chyba się zmobilizuję i może też ją przyrządzę :] Trzymajcie kciuki !! Cytuj
Basia K Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Dziś zrobiłam tą zupę. Kapustę włoską,która była na targu bardzo brzydka i bardzo droga (6,80 za szt) zastąpiłam młodą kapustą,która też się szybko gotuje. I zupka wyszła równie pysznie :) Cytuj
kasiek2006 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zrobiłam tą zupę z kapusty kiszonej:) i dodałam podsmażony boczek :) Baaardzo dobra Cytuj
minia51 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kiedyś robiłam tę zupkę, tylko tak jak Basia, zamiast włoskiej dałam białą kapustę bo akurat taka była w domu. REWELACJA!!! Stawiam szóstkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi