Gość truskavka Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Jeśli już wychodzicie coś zjeść poza domem to jakie miejsca wybieracie? Patrzycie na cenę czy na przykład wybieracie restaurację pod względem rodzaju serwowanej kuchni. Ja muszę szczerze napisać, że często mój wybór pada na miejsce które ma miłą atmosferę, a w powietrzu unosi się smakowita woń :) A Wy? Cytuj
kotlecik Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Szczerze? Przede wszystkim patrzę na cęnę. oczywiscie nie oznacza to,że smak potraw i warunki w jakich są przygotowane nie ma dla mnie znaczenia ( dlatego np będąc w Krakowie raczej pójdę do " u Romana" niż na kebab, który swoja drogą nie należy do najtańszych). Myśle,że takich osób jak ja jest więcej. Takie czasy Cytuj
modliszka Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgadzam się z tym! Ja akurat jestem z Poznania i znam miejsca, gdzie mozna zjeśc na mieście smaczne jedzenie tańsze i na pewno w podobnej cenie co kebab. Jeśli chodzi o wybór miejsca, gdzie zjem, to kieruję się ceną, ale atmosfera jest równie ważna. Nie przepadam za plastikowymi widelcami. Lubię tanie restaurację z domowym jedzeniem. Cytuj
dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Szczerze? Przede wszystkim patrzę na cęnę. oczywiscie nie oznacza to,że smak potraw i warunki w jakich są przygotowane nie ma dla mnie znaczenia ( dlatego np będąc w Krakowie raczej pójdę do " u Romana" niż na kebab, który swoja drogą nie należy do najtańszych). Myśle,że takich osób jak ja jest więcej. Takie czasy Jakże bliska mi Twoja filozofia! A krakowskie kebaby to rzeczywiście drożyzna Cytuj
parasolka Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ja tez lubię skoczyć na kebab, ale ostatnio moje ulubione miejsce się zepsuło, wystarczy że zmieniła się obsługa i kebab jest do kitu :( myślałam że maja jakieś normy ale widać wszystko zależy od pani która nakłada :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja w zasadzie rzadko jadam na mieście,ale gdy jedziemy gdzieś dalej to zawsze zajeżdżamy na obiad,deser i kawę do jakiegoś zajazdu...mamy kilka swoich ulubionych i w nich jadamy :) Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Jedzenie na mieście nie jest tanią sprawą,chyba że wiemy gdzie i mamy swoje ulubione miejsca. Zazwyczaj są to oczywiście fast foody,co dodatkowo nie wpływa korzystnie na nasz organizm,ale w końcu czasem można zaszaleć:) Cytuj
Walczykk Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 na mieście to tylko kfc, kebab, budka z hamburgerami i ewentualnie chińska knajpa i kurczak w 5 smakach w sosie słodko kwaśnym i to wszystko co jem na mieście. Cytuj
Megisu Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Na mieście często jadam,staram się odkrywać nowe miejsca. Smakują mi burgery, steki, sushi, ale nic nie zastąpi gotowania w domu. Swoją prawdziwa przygodę z gotowaniem i wszelkie eksperymentowanie zaczęłam całkiem niedawno. Mam nadzieję, że to forum wspomoże w wielu kwestiach ;) Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 my często niestety w te same miejsca.. szkoda, bo trochę się zamykamy na nowe smaki i odkrycia Cytuj
Gość Macca Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 na mieście lubię jadać tylko w knajpach z kuchnią włoską. od fast foodów staram się trzymać z daleka. Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja z kuchnia włoska mam problem, bo jak myślę, że mam wydać 30 zł za makaron, który sama jestem sobie w stanie przyrządzić w domu.. to się 100 razy zastanawiam. na chyba, że pizza.. ale tylko z pieca z drewnem. Cytuj
Kangur Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ja dość rzadko jem na mieście, bo sobie zawsze myślę, że to bym zrobił lepiej, albo taniej :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja ostatnio byłam zmuszona coś zjeść na mieście (kilka osób cały dzień poza domem...), nie powiem dobre było, tylko trochę mnie szarpnęło.... ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi