sonia01 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 zawsze staram się mieć w domu kilka zapuszkowanych warzyw i gdy zapowiadaja się goście typu "będę za pół godziny", robię tą sałatkę: 7 jajek po puszcze kukurydzy groszku czerwonej fasoli dwie łyżki majonezu łyżeczka musztardy sól, pieprz jajka gotujemy na twardo, kroimy w średnia kostkę, łączymy z osączonymi warzywami i mieszamy z przyprawami [E] 1 Cytuj
Gość acikowa Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 bardzo prosta i szybka sałatka do zrobienia Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Potwierdzam, sałatka szybka i prosta w wykonaniu. Polecam :) Dziękuję za przepis i pozdrawiam :) Cytuj
kuradomowa Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 No tak, kilka warzyw w lodówce to dla normalnej kobiety normalne. Ale czasem zdarzają się niespodziewani goście ? tak, jak wczoraj u mnie ? ni z gruszki, ni z pietruszki zjawili się u nas męża brat z żoną, a ja w lodówce wyhodowałam sobie totalne pustkowie! Dzięki szczęściu, że tak powiem ? nieopodal mam Jagodę? Wyskoczyłam; kupiłam Mieszankę Królewską, podałam na stół i wszyscy byli happy! To jednak dobra sprawa z tymi sałatkami? Inaczej byłoby krucho. Cytuj
kurek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zawsze staram się mieć w domu kilka zapuszkowanych warzyw i gdy zapowiadaja się goście typu "będę za pół godziny", robię tą sałatkę: 7 jajek po puszcze kukurydzy groszku czerwonej fasoli dwie łyżki majonezu łyżeczka musztardy sól, pieprz jajka gotujemy na twardo, kroimy w średnia kostkę, łączymy z osączonymi warzywami i mieszamy z przyprawami :razz: Cytuj
kurek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Rzeczywiście dobry przepis jak goście lada moment staną u drzwi. A i sama sałatka niczego sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi