Gość lia24 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Poszukuje przepisu na zapiekanke z kurczakiem, kukurydzą, pieczarkami, serem mogą być też inne dodatki. Opis jak zrobić i jaka bułka jest najlepsza na taka zapiekankę? Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Kilka zapiekanek, może coś się z tego przyda :) Powodzenia i smacznego :-) Cytuj
nowator Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam. Dobre pytanie, a odpowiedź jeszcze lepsza :) Ja chętnie odpowiem, ale jak się dowiem jaki rodzaj zapiekanki potrzebujesz? Bo zapiekanka to pojęcie względne, ale jak pytasz się o bułkę to ja uznałbym, że potrzebujesz przepis na zapiekankę z bułki z dodatkami. Proszę o potwierdzenie to dam Ci kilka przepisów. Pozdrawiam. Cytuj
Kamil92 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam. Dobre pytanie, a odpowiedź jeszcze lepsza :) Ja chętnie odpowiem, ale jak się dowiem jaki rodzaj zapiekanki potrzebujesz? Bo zapiekanka to pojęcie względne, ale jak pytasz się o bułkę to ja uznałbym, że potrzebujesz przepis na zapiekankę z bułki z dodatkami. Proszę o potwierdzenie to dam Ci kilka przepisów. Pozdrawiam. Wiem, że to nie ja prosiłem ale jeżeli możesz podać te przepisy na zapiekankę z bułki z dodatkami to bardzo proszę:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi