BARBARELLA Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 SZYBKA SAŁATKA Z TUŃCZYKA 1 PUSZKA KUKURYDZY 1 PUSZKA TUŃCZYKA (NAJLEPIEJ W SOSIE WŁASNYM) 2 ŚREDNIE OGÓRKI KISZONE LUB KONSERWOWE 2 DUŻE ŁYŻKI MAJONEZU KOPEREK (NIEKONIECZNIE) OGÓRKI POKROIĆ W KOSTKĘ,KUKURYDZĘ ODSĄCZYĆ, TUŃCZYKA ZOSTAWIĆ W ZALEWIE. WSZYSTKO WRZUCIĆ DO MISKI, DODAĆ MAJONEZ I KOPEREK. WYMIESZAĆ. NIBY NIC A PYCHOTKA!! DOBRE JAK WLECĄ NIEZAPOWIEDZIANI GOŚCIE. Cytuj
uretan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dwie prośby. Czy możesz nie pisać dużymi literami? 8) I druga: czy możesz zaproponować inny sos do Twojej sałatki niż majonez, bo u mnie Rodzina unika. Będę wdzięczny. :D Cytuj
BARBARELLA Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 a cio Tobie przeszkadzają duże literki?? jest przynajmniej wyraźnie. A zamiast majonezu, ja nic innego nie wiedzę. Ewentualnie zamiast tego tuńczyka w sosie własnym dać w tuńczyka w oliwie. Ale tak czy inaczej tego majonezu jest malutko,ze nawet trudno go wyczuć. Cytuj
uretan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mnie generalnie duże literki nie przeszkadzają, ale w necie jest zwyczaj, że jak piszesz dużymi to KRZYCZYSZ! 8) , a w przepisach kulinarnych to zbyteczne. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi